Mig og mine metoder

Det du er god til

Jeg hjælper dig med at se det du er god til, med fokus på dine ressourcer, så du kan bruge dem på bedst mulig måde. Jeg hjælper dig til at forstå den måde du opfører dig, og reagerer, på. Du lærer hvordan du kan navigere i verden og leve det liv du virkelig ønsker.

Et balanceret liv

Måske du har oplevet noget svært, måske du er kørt fast i en negativ trummerum. Du vil gerne videre, men du ved ikke hvordan. Måske tumler du med tunge eller negative tanker. Du vil have værktøjer og du vil lære at forstå dig så du kan være dig selv og leve et mere balanceret liv.

Frigør dit potentiale

Jeg har mødt mange mennesker som har arbejdet hårdt på at efterleve nogle diagnoser de har fået. Jeg tror på at vi alle har ressourcer og potentialer som skal sættes fri, og frisættelsen kan gøre at vi kan leve godt selvom vi udsættes for udfordringer på vores vej gennem livet.

Mine metoder

item showcase image

Mine teknikker

Jeg har udviklet mine egne teknikker med udgangspunkt i mine kompetencer og erfaringer.

Certificeret coach

Som certificeret Coach, trækker jeg på metoder indenfor coaching, særligt Performance Coaching.

Pædagogisk Psykolog

Som Pædagogisk Psykolog bruger jeg forskning fra neurovidenskab og kognitiv psykologi og adfærdsterapi.

Tibetanske traditioner

Jeg anvender også principper om livssyn og perspektiv fra buddhistisk psykologi fra den Tibetanske tradition.

Kontakt mig og lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig

Conscious Navigating | Healthy Living

Coaching handler om at frisætte et menneskes potentiale så de selv kan optimere deres adfærd. Det handler om at hjælpe dem med at lære hvordan de selv gør det, ikke om at undervise dem i at kunne gøre det. 

 

Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning og jeg tilbyder sessioner til både private og til virksomheder. Jeg har kompetence og erfaring med at arbejde indenfor tilpasningsreaktioner, livsændringer, personlig udvikling, kriser, vredeshåndtering, tankemønstre, stress og performance optimering.

Det siger mine klienter

Følg med på Instagram